11-02-08

Vlaanderen - Lusitania

Bericht van de voorzitter

We zijn ons zaaltje kwijt met de Vlaams-Portugese vereniging. Eigenlijk zijn we een beetje het slachtoffer van ons succes. De eigenaar heeft een Portugees lief, en het mag gezegd: een antipathieke vrouw, die niet kan verdragen dat haar man zijn infrastructuur verhuurt aan een Portugese club die veel volk trekt. Bijgevolg heeft ze gezegd: het is zij of het is ik. En de verhuurder heeft gekozen voor haar waardoor we buitengegooid zijn. Ik ben nu volop bezig een andere zaal in Brugge te arrangeren maar dat is niet gemakkelijk. Hopelijk heb ik vlug goed nieuws.

Reaktie,

Dat die dame aan hoogmoedswaanzin lijdt en er op uit was om de vereeniging schade toe te brengen dat was algemeen geweten,maar dat de eigenaar,die nochthans als inteligent mag beschouwd worden,zich zo laat in de lurren leggen door dit schepsel is onbegrijpelijk.

Beschamend zou ik zeggen,

Nu Ja na regen komt zonneschijn dus veel sterkte aan de vereeniging en haar voorzitter in hun zoektocht

 

Commentaren

opnieuw in actie! De voorzitter heeft een nieuwe zaal vastgelegd voor een ledenvergadering in maart en de Portugese barbecue in april!

Gepost door: repelsteel | 17-02-08

Zo zit het dus in elkaar. Hopelijk hebben jullie vlug terug een zaal en kunnen de activiteiten gezellig verder gezet worden.
Groetjes aan allen heraldo en tot ziens.

Gepost door: emmy | 23-02-08

Hallo Herald Ik wens je een vlug succes bij het vinden van een nieuwe zaal

Gepost door: Felixken | 23-02-08

De commentaren zijn gesloten.